Hlavní obsah
Článek

Herec Karel Heřmánek i jeho žena Hana doufali, že jejich tři synové nepůjdou v jejich stopách a neskočí ve světě šoubyznysu. Nezdařilo se. Dvaadvacetiletý Karel studuje třetí ročník herectví na DAMU, jednadvacetiletý Pepa je na režii v Písku. Jedinou nadějí je desetiletý Franta.

"Herectví není zrovna povolání, kde máte nějaké jistoty. Ale už jsme se s tím smířili," řekl Super.cz Karel Heřmánek, který syna dokonce i režíruje ve svém Divadle Bez Zábradlí. "Je to jeho první role v profesionálním divadle a musím uznat, že talent má," míní Heřmánek, jenž syna obsadil do představení Indická banka. Karel Heřmánek mladší musí být v části hry natřen tělkou na modro a s parukou s dredy připomíná hrdiny filmu Avatar.

Karel Heřmánek divadlo řídí, jeho manželka má na starosti administrativní záležitosti. Mladší syn studuje filmovou režii, tak v divadle ještě prostor nedostal. Ale rodinný klan se rozšiřuje. Nejstarší syn totiž také chodí s herečkou, půvabnou Nikol Kouklovou. "Zatím u nás nehrála, ale budeme dělat casting na novou hru, kde potřebujeme mladou herečku, takže dostane šanci. Ale žádnou protekci čekat nemůže," uvedl Karel Heřmánek.

Komedii Indická banka, z níž pocházejí snímky, uvede Divadlo Bez Zábradlí poprvé 13. listopadu, dokonce se bude hrát i na Silvestra.

Reklama

Další články

Načítám