Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejný den, když šel Michal David (63) na operaci horních víček, k totožnému plastickému chirurgovi vyrazila i jeho manžela Marcela. "Já už jsem docela v pohodě, ale ona to snáší hůř," prozradil hitmaker na křtu své nové desky a dokonce si troufl sundat i sluneční brýle.

"Stehy mám vyndané čtyři dny. Když mám otevřené oči, není to vůbec vidět," řekl Super.cz David. To už měl za sebou i první koncert ke svému megaturné. "Chirurg mi říkal, že se neuvěřitelně dobře hojím. Ale u žen je to prý horší. Žena si navíc nechávala upravovat nejen horní, ale i spodní víčka,“ upřesnil.

Michal David vydal sólovou desku Čas vítězství po více než deseti letech. Jejími kmotry byli Lucie Bílá a Karel Gott. Všichni ochotně pózovali fotografům, jen Marcela Davidová utekla do horního patra restaurace El Emir, kde se křest pořádal, aby si nikdo nevšiml jejích signifikantních modřin.

Manželé Davidovi se nyní chystají na pár dní na Floridu, kam jedou spolu s dcerou Klárou, která v Americe studuje vysokou školu, zatímco se starají o jejího syna. "Je to jen pět dní, pak mě čeká práce. Už na začátku listopadu budu v Košicích, kde je prodáno na devět tisíc lístků," uvedl David. Na prosinec chystá jako závěr turné dva koncerty v pražské Lucerně, kde s ním vystoupí legendární Ricchi e Poveri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám