Hlavní obsah
Článek

V současné době dobývá filmová plátna a získává si čím dál více fanoušků mladý nadějný herec z Ostravy. O koho se jedná a odkud jej můžete znát?

Novou hvězdou českého šoubyznysu je Vojtěch Babišta (22). Charismatický herec má za sebou účinkování v oblíbených seriálech, jako je Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód nebo Ulice. V roli záchranáře se objevil i v nedávném televizním filmu Dukla 61. Vojta měl nejdříve našlápnuto ke kariéře profesionálního hráče squashe v české reprezentaci. Kvůli zranění ji ale přerušil. Naplno se tak začal věnovat nejen herectví, ale například také moderování a modelingu.

Foto: BANDI VAMOS s.r.o.
Vojtěch Babišta se stal jednou z tváří módní značky Pánské obleky BANDI.

I v modelingu má za sebou Vojta velmi úspěšnou kariéru. Stanul na přehlídkových molech světových módních značek a zářil i na stranách módních časopisů. Oblíbenosti se těší také na českém modelingovém poli.

Foto: BANDI VAMOS s.r.o.
Herec Martin Stránský je další tváří značky BANDI.

Jako model se stal jednou z tváří významné české značky Pánské obleky BANDI, stejně jako další elegánové Martin Stránský nebo Petr Štěpánek. Vojta se však po boku českých celebrit objeví i jinde. V současné době v nové české komedii s hvězdným obsazením.

Nová česká komedie Po čem muži touží už brzy v kinech.

Nepropásněte jedinečnou příležitost vidět tohoto sympatického herce na filmovém plátně. A to již v září. Představí se totiž v roli redaktora v očekávané české komedii, natočené podle scénáře známé spisovatelky Radky Třeštíkové. Ve filmu Po čem muži touží si zahraje vedle takových hereckých jmen, jako je Jiří Langmajer, Anna Polívková nebo Matěj Hádek. Partnerem filmu je módní značka Pánské obleky BANDI.

Další články

Načítám