Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Victoria´s Secret Candice Swanepoel (35) nedávno porodila druhého syna Ariela a jen o týden později málem zbořila internet jeho fotkou se starším bratříčkem Anacanem (20 měsíců).

„Tohle jsou ty nejcennější dary, které mi byly dány. Jsem šťastná žena, že mohu být jejich maminkou a pomoci jim s touhle věcí, které se říká život. Teď mají jeden druhého. Anacan a Ariel,“ napsala na svém Instagramu k roztomilé fotce.

Swanepoel oznámila těhotenství v prosinci s tím, že „Vánoce přišly brzy“ a v lednu prozradila, že čeká druhého syna. Bříško v posledních měsících tedy měla opravdu pořádné a nejednou ho vystavila nahá na svých sociálních sítích.

Modelka, která je s otcem svých dětí Hermannem Nicolim zasnoubená od roku 2015, upřednostnila děti před svatbou. V srpnu loňského roku se časopisu People svěřila, že se sourozencem pro prvního syna nechce nijak otálet. A skutečně tedy neotálela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám