Hlavní obsah
Článek

Brazilská policie potvrdila, že britský raper Kenny Mukendi (†22) byl nalezen mrtev u Mirante do Roncador na západě Rio de Janeira. Ačkoliv tělo našli už 5. května, DNA testy potvrdily, že jde o Mukendiho teprve nyní, neboť tělo bylo značně v rozkladu.

Raperova rodina trvala na testech DNA, které potvrdily, že jde skutečně o mladého muzikanta. Nyní připravují převoz těla do Británie. Rodina po Mukendim pátrala od dubna, kdy opustil svůj domov pouze s osobními věcmi. Podle policie spáchal sebevraždu skokem z útesu.

Rozený Londýňan prý trpěl depresemi od té doby, co v prosinci opustil Británii a přestěhoval se do Brazílie. Tam žil s přítelkyní Renatou Limou (20) a plánoval prorazit se svou muzikou. Zmizel 13. dubna, kdy odjel z nahrávacího studia na zmiňovaný útes. Těsně před smrtí deaktivoval všechny své sociální sítě. Batoh s osobními věcmi a elektronikou našli surfaři nedaleko a policie rozjela rozsáhlé pátrání.

Po dvou týdnech policie ukončila pátrání, s čímž se Mukendiho rodina nemohla smířit a pokračovala v pátrání na vlastní pěst. Podle jeho přítelkyně o sebevraždě přemýšlel raper už dříve a jeho rodina se bála, že pokud se odstěhuje do Brazílie, sáhne si na život. Bohužel jejich obavy se naplnily.

Reklama

Další články

Načítám