Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čím dál víc Čechů si v posledních letech dopřává dovolenou v luxusních hotelech s aquaparky a bohatým animačním programem. Patřete mezi ně i vy. Najít to pravé místo pro vás pomohou odborníci z Dovolena.cz.

Vodní hrátky pro každého

Vody není nikdy dost, když už vás ale na vaší letní dovolené omrzí ta slaná mořská, můžete nalézt útočiště v hotelovém bazénu. V Turecku nebo Egyptě navíc naleznete desítky hotelů, ze kterých to je jen pár kroků do perfektně vybavených aqauparků. Řada z nich má ale tobogány a další vodní atrakce dokonce přímo u svých hotelových bazénů. Adrenalinovou jízdu tak zažijete jen pár kroků od svého pokoje. Vaše děti se zabaví na tobogánech a atrakcích, jako je umělé vlnobití či líná řeka, zatímco vy si vychutnáte relax ve venkovním vířivém bazénu.

Podívejte se na nabídku hotelů s tobogány a skluzavkami na dovolena.cz.

Foto: Dovolena.cz
Vodní radovánky jsou pro každého, nejen pro děti

Nevšední zážitky přímo v hotelu

Možná ještě o něco víc oceníte, pokud děti alespoň na pár hodin z dovolené budete moci svěřit animátorům, kteří pro ně připraví program. Ten je přizpůsoben třeba věku dětí. Ty nejmenší zamíří na návštěvu zábavního parku, zahrají si fotbal a jiné hry. Čeští animátoři pro ně připravují během pobytu taky divadelní scénky nebo soutěže. Budete mít jednoduše jistotu, že se vaše děti nebudou o dovolené nudit.

A to stejné platí i pro dospělé. Rozvlňte se v rytmu místní hudby, ať už budete kdekoliv – v Egyptě si vyzkoušejte třeba břišní tance. Zacvičte si ve vodě nebo si vyzkoušejte netradiční vodní sporty, jako je polo. Je jen na vás, co si chcete vyzkoušet.

A nemusíte se omezovat jen na některé destinace. Animační program najdete v nabídce hotelů v Bulharsku, Řecku, Turecku a Španělsku, přesvědčte se sami na Dovolena.cz.

Online kdekoliv

Ať už vám práce nedá spát ani na dovolené, nebo si jednoduše nedokážete představit den bez toho, aniž byste zkontrolovali sociální sítě, vyzvedli všechny emaily a přečetli si na internetu nejnovější zprávy z domova, na dovolené se neobejdete bez všudypřítomného internetového připojení.

Foto: Dovolena.cz
Vyberte si hotel, kde budete stále on-line! I na pláži!

Pryč jsou ty doby, kdy jste si za pár minut na veřejném počítači s připojením u hotelové recepce museli připlatit nemalou částku. Wi-fi připojení nabízí některé hotely přímo na pláži. Ať už chcete či potřebujete být ve spojení se svými kolegy a klienty nebo přáteli a rodinou, v takzvaných SunConnect rezortech je to možné odkudkoliv. Sdílejte své zážitky z dovolené přímo od hotelového bazénu nebo z pláže.

Další články

Načítám