Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy Tereza Skoumalová (33) získala titul Česká Miss World pro rok 2014, uplynuly už čtyři roky. Od té doby se život kudrnaté brunetky původem z Ostravy dost změnil. Tereza upozadila modeling a věnuje se sportu a své nové práci.

„Mám dostudováno a momentálně přes rok pracuji pro jednu fullservisovou firmu. Je to poměrně náročná práce. Teď vidím všechno dění zase z té druhé stránky. Je to hodně kreativní, ale dává mi to občas zabrat,” svěřila Tereza na charitativním turnaji Hokejky pro Kluka Puka v Mikulově, kde se zhostila role hostesky. Sympatická kráska už práci modelky téměř pověsila na hřebík. „Občas něco fotím, ale je to spíš o tom, že se hodně spokojený klient ozve. Sama už nic nevyhledávám.”

Díky tomu, že už se tolik nepohybuje na přehlídkových molech a před objektivem fotoaparátu, se tolik nemusí hlídat. „Nějaké to kilo šlo nahoru, ale nevadí mi to. Hodně sportuju, věčně někde běhám, nebo chodím po horách. Já si ráda dopřeju,” usmívá se Tereza Skoumalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám