Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco vztah Jona Snowa a Ygritte v oblíbeném seriálu Hra o trůny nedopadl zrovna nejlépe, v reálném životě je všechno jinak. Jejich představitelé Kit Harington (31) a Rose Leslie (31) si řekli své ANO v sobotu na hradě Aberdeen’s Wardhill ve Skotsku.

Na svatbu přijela řada hereckých kolegů z oblíbeného seriálu, včetně Sophie Turner a Maisie Williams nebo Petera Dinklage a Emilie Clarke. Harington dokonce požádal produkci seriálu, aby zastavila natáčení, aby se herci mohli svatby účastnit. Na svatbě bylo na 200 hostů.

Láska z obou herců opravdu vyzařovala, ostatně je tomu tak už nějakou dobu. Zvěsti o jejich vztahu se začaly proslýchat už v roce 2012 a žádost o ruku přišla o pět let později. Harington se už nemohl dočkat, až Leslie požádá o ruku a učinil tak dokonce dřív než plánoval. Nezbývá než dodat: A žili šťastně až do smrti! Tohle je tedy mnohem lepší konec než dostat šípem do hrudi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám