Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě a Miss Earth 2013 Monika Leová (32) si v sobotu ve dvě hodiny odpoledne ve východních Čechách řekla sladké ANO se svým přítelem Martinem Košínem.

„Naše společné ano! Až jsem přišla o hlas, jak hlasitě jsem to zakřičela. Je to tam! Už jsme s Martinem oficiálně rodina. Trošku nás trápilo počasí, ale prý nám prší štěstí. Jen nevím, co má znamenat chlad, asi hodně zdraví," svěřila šťastná Monika.

„Obřad byl nádherný, vysvitlo sluníčko a hlavně kolem nás byli nejbližší – rodina, příbuzní přátelé a dokonce dorazila i Rodina z Vietnamu. Byl to úžasný, emotivní zážitek, na který budeme s láskou vzpomínat,” prozradila Super.cz Leová, kterou požádal její nyní už manžel Martin o ruku v lednu 2016 v Austrálii.

„Byli jsme tam na dovolené a Martin si zasnoubení nechal až na den před odletem. Doufala jsem tajně, že mě o ruku požádá, ale byla jsem nervózní. Nakonec prstýnek koupil až tam,” prozradila tehdy Monika. Ta pro svůj svatební den zvolila romantické bílé šaty s delším rukávem a odhalenými zády, zapletený účes doplnila květinovým věnečkem na hlavě a na nohy obula místo lodiček bílé tenisky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám