Hlavní obsah
Článek

Herečka Cynthia Nixon (52), kterou si všichni nejvíce pamatujeme jako Mirandu ze seriálu Sex ve městě, vzdala na svém Instagramu hold synu Samuelovi (21). „Jsem tak pyšná na svého syna Samuela Josepha Mozese, který tento měsíc úspěšně dokončil vysokoškolské vzdělání. Vzdávám hold jemu a všem, kterých se týká dnešní den #TransDayofAction. #TDOA,“ uvedla na podporu všem lidem, kteří se narodili s jiným pohlavím, než se kterým se ztotožňují.

Samuel se totiž narodil jako Samantha Mozes. Jeho otcem je hereččin bývalý manžel Danny Mozes, se kterým má Nixon ještě dalšího syna Charlese Ezekiela Mozese (15). Se současnou manželkou Christine Marinoni má pak Cynthia ještě syna Maxe Ellingtona Nixon-Marinoniho (7).

Nixon intenzivně bojuje za práva LGBT komunit. V roce 2015 uveřejnila na toto téma článek v publikaci Variety a od té doby její práce nepolevila. Jako kandidátka na post guvernérky New Yorku se zabývá především sociálními tématy.

Nedávno nazvala úřad U.S. Immigration and Customs Enforcement agency teroristickou organizací „Namísto toho, aby udržel Američany v bezpečí, ukázal se spíš jako teroristická organizace, která terorizuje lidi, kteří přijdou do USA,“ vyjádřila se na adresu úřadu s tím, že by měl podle ní být zrušen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám