Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Hyland (27) sdílela na svém Instagramu selfie, kde má velmi oteklou tvář. „Někdy je selfie i o něčem jiném než jen o roztomilosti. Rozhodla jsem se, že dnes budu sdílet pravdu, leč je velmi bolestná. Tohle je moje tvář, která byla odtržena od práce proti mojí vůli. Ale jsem velmi vděčná, že byla. Zdraví by mělo být vždy na prvním místě,“ napsala k šokující fotografii na svých instastories.

Herečka byla hospitalizována 18. června, šest let poté co podstoupila transplantaci ledviny, která jí zachránila život. Trpěla totiž vážnou poruchou vývoje ledvin. Zdravotní problémy však pokračovaly i po transplantaci a Hyland navíc na sociálních sítích šikanovali kvůli jejímu vzhledu.

Zhubla na kost, což bylo způsobeno tím, že většinu času musela odpočívat na lůžku. Jedním z vedlejších účinků léků, které Sarah musí brát, je i otékání končetin nebo jiných částí těla. „Vím, že je moje tvář oteklá jako balón, ale je to od léků, které mi zachraňují život,“ nechala se slyšet herečka. Úbytek váhy také připisuje chronickým bolestem, kterými trpí. Snad se seriálové hvězdě brzy uleví.

Reklama

Další články

Načítám