Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Roberta Urbana (31) znají televizní diváci zejména jako Freddyho ze seriálu První republika. Nově se ale začne objevovat v komediálním muzikálu Trhák, který vzniká podle stejnojmenného filmu.

„Zahraju si postavu agronoma Ticháčka. Ten film je legenda, stejně jako pan Josef Abrhám, který moji postavu mile ztvárnil ve filmu. Rád se s touhle výzvou poperu, moc se na to těším,“ prásknul nám sympatický herec.

Kvůli natáčení a hraní ale stále pendluje mezi Prahou a rodnou Ostravou. Na otázku, zda ho stálé přejíždění neunavuje, nám odpověděl: „To souvisí právě s Trhákem, i když to tak zpočátku nevypadalo - rozhodl jsem se z pracovních důvodů do Prahy přesídlit. Do Ostravy ale budu stále dojíždět, také ještě dohrávám v Těšínském divadle,“ řekl Robert.

Zkoušky muzikálu budou probíhat také v létě, proto nás zajímalo, zda si najde alespoň pár dní na odpočinek a kam by se případně letos rád podíval. „Občas nechávám rád věci spontánně plynout, a tohle je jedna z nich. Zatím na dovolenou nemám myšlenky. Jak už jsem zmínil, nejspíš budu plně zaměstnaný přesunem do Prahy, zkoušením Trháku, a tak se mi letos dovolená u vody asi vyhne,“ dodal závěrem sympatický herec.

Reklama

Další články

Načítám