Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posilovně se Jana Plodková (42) celý život úspěšně vyhýbala. V poslední době ale herečka tvrdě dře dvakrát týdně pod dohledem trenéra.

Co ji k tomu přimělo? „Vždycky jsem si myslela, že je naprostý nesmysl se zavřít do posilovny, ale byla jsem přesvědčená o tom, že by člověk měl na sobě pracovat normálním přirozeným pohybem,” uvedla Jana, která našla alternativu. „Pro mě je to nejvíc vyhovující, protože teď cvičím ve velké tělocvičně. Moje cvičení je celé založené na rovnováze. Není to žádná posilovna, kterou bych nezvládla,” řekla Jana na představení novinek ready-to-wear značky Ether návrhářky Evy Vontorové.

Plodkovou dřív trápily zdravotní komplikace. „Když mě můj trenér viděl poprvé, všiml si, jak mám křivá záda. Na tom jsme začali pracovat a já už teď vidím, jak se mi záda rovnají. Přestávám mít bolesti, je to super,” s nadšením uvedla Jana Plodková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám