Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za necelé čtyři měsíce přivede Lucie Špaková na svět svého prvního potomka. Reportérka Top Staru se drží zaběhnutých pravidel a před porodem hodlá stihnout ještě svatbu.

„Měli jsme termín svatby naplánovaný dlouho dopředu. Na miminku jsme začali pracovat koncem roku s tím, že buď to vyjde, nebo ne. Evidentně to chtělo být součástí obřadu, bude to asi zvědavé po mamince,” smála se Lucie, kterou jsme potkali na představení novinek návrhářky Evy Vontorové.

Televizní hvězdička nevidí vůbec žádnou nevýhodu v tom, že půjde před oltář s bříškem. „Vůbec mi to nevadí. Máme totiž dost specifickou svatbu, která se bude skládat ze dvou obřadů. Během toho klasického nás bude oddávat paní starostka Prahy 2. Druhý obřad se bude odehrávat za Brnem, půjde o spirituální obřad, který vychází z pohanských zvyků. Jsem ráda, že si užiju veselku dvakrát,” říká Lucie.

„Minulý rok jsem přestala pít, alkohol mě už nenaplňoval, takže mě to nemrzí. Díky tomu, že to zvládnu v pátém měsíci a ne třeba v osmém, tak mi to nevadí. Ještě mám hodně sil a energie,” dodává reportérka. Po svatbě, která se odehraje v červenci, si Lucie vezme příjmení po partnerovi s ukrajinskými kořeny Yurim Vonchitzkim a bude se jmenovat Lucie Vonchitzki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám