Hlavní obsah
Článek

Je to už přes rok, co Vlastina Svátková (42) přivedla na svět třetího potomka, syna Matyáše. „Už jsem se s tím srovnala. Není zase tak velký rozdíl mezi dvěma a třemi dětmi. Je pravda, že je to velmi rychlá jízda, ale musím říct, že mě to baví,” svěřila se nám herečka na představení zimní kolekce šperkařské značky s broušenými krystaly.

Hvězda filmu Gangster Ka se víc než rok od porodu pomalu vrací ke své profesi. „Když jsem kojila, tak jsem větší věci odmítala, když už jsem něco vzala, tak pro mě bylo důležité, abych měla malého u sebe. Teď se ale pomalu začínám rozjíždět,” říká Svátková, která začíná natáčet seriál Policie Modrava a nejspíš ji také čeká natáčení celovečerního filmu.

Vlastina zvládá péči o rodinu bez pomoci profesionální chůvy či babiček. „Věnuju se dětem. Manžel mi občas pomůže, když vyrážím na konkurz, nebo na kamerovky. Odvezu malého k manželovi do kanceláře,” říká.

Herečka má velké zastání u svého manžela, filmového producenta Jiřího Kounického. „Když začnu naplno pracovat, tak půjde manžel na mateřskou. On se na to moc těší a pořád se mě ptá, kdy už k tomu dojde,” směje se Vlastina Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám