Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle figuru jí mohou jiné maminky dvou dětí jenom závidět. Ovšem zpěvačka Victoria na tom, aby měla ploché bříško a pevný zadeček, pořádně maká. Díky tomu se může ukázat i ve společnosti v modelech odhalujících tyto partie. Tedy bříško vystavila úplně, zadeček jen v hodně obtažené sukni.

"Snažím se jíst zdravě, ale žádné drastické diety nedržím. Spíš je to tím cvičením. Ráda plavu, chodím běhat, jezdím na kole. Myslím si, že když hodně cvičím, tak jsou výsledky vidět. Co si budeme povídat, občas na cvičení náladu nemám, ale snažím se," řekla Super.cz.

Jen opálená byla o trochu míň, než jsme u ní zvyklí. "Taky moje poslední dovolená nebyla v teplých krajích, i když to mám nejraději, ale v Norsku. Tam totiž žije moje sestra a já jela na křtiny. Bylo to krásné, jsou tam i moc hezcí muži, ale počasí bylo příšerné. Pořád jenom pršelo, takže to se moc neopálíte," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám