Hlavní obsah
Článek

Herečka Henrieta Hornáčková (39) je nejen půvabná, ale také všestranně nadaná. Kromě herectví totiž vystudovala i tanec a pedagogiku, což nyní začíná zúročovat. Už jsme ji viděli, jak pracuje na představení s dětmi z dětského domova. A nyní bude mít svůj pořad, v němž také hrají děti a tanec hlavní roli.

"Teď jsem dotočila nový dětský pořad, který navazuje na Taneční hrátky Honzy Ondera. Jmenuje se to Taneční pro děti aneb Tance z pohádkového rance, kde nejen účinkuji, ale jsem i autorkou námětu. Mám z toho velkou radost, že takové nabídky přicházejí," pochlubila se nám Henrieta na akci šperkařské značky.

A co na to říká Onder, kterého vyšoupla z televize? "Vůbec nevím. Já se s ním viděla asi jen dvakrát, když jsem měla soirée, tak jsem je pozvala, aby tam s Danou Batulkovou zatančili. Známe se jen letmo, tak uvidíme, co mi řekne, až se potkáme," krčila herečka rameny.

"Ale myslím, že natočili asi tři sta dílů, což bylo mega úspěšné. Kdo ví, jestli byla ještě vůbec síla pokračovat dál. Nevím, nechci vytvářet nějaké fámy. Myslím, že si to užil, a teď si to zase užiju já. A snad ten náš pořad bude také tak úspěšný," uzavřela Hornáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám