Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože bude už na konci července rodit, společenským aktivitám se nevyhýbá. Tereza Jemelíková vyrazila s manželem Václavem na premiéru snímku Jurský svět: Zánik říše. V návštěvě kina Imax jí nezabránilo ani vyklenuté bříško.

Bývalá reportérka VIP zpráv se nebála vyrazit v požehnaném stavu na akční snímek plný krvelačných dinosaurů. „Někde jsem četla, že návštěvy kina a koncertů nemusí těhotné snášet dobře. Byli jsme ale s manželem domluvení, že kdybych se cítila špatně, odejdeme dřív. Naštěstí musím zaťukat, že bylo vše v pohodě,” říká.

Tereza se snaží nepřipouštět si únavu a běžně funguje. „Vzhledem k tomu, že už máme doma dvouletou Emilku, tak nemám moc čas na únavu myslet,” směje se Tereza a jedním dechem dodává: „Hodně si ale naštěstí vystačí sama na zahradě. Jen už ji ale jen tak nepředběhnu. No a pochopitelně jsem strašně ráda, když chce pustit na chvilku pohádku, to si docela odpočinu.”

A těší se už dcera na bratříčka? „Já si nejsem moc jistá, jestli jí to všechno dochází. Říkáme jí, že je v břiše miminko, ona mi pořád vyhrnuje triko, břicho hladí a dává mu pusinky. Uvidíme, jaká bude realita, až se malej narodí. Trošku se bojím, aby nežárlila, ale plánuju si z ní udělat velkou pomocnici, aby se cítila důležitě a neměla k žárlení důvod. Pomáhá už teď třeba s vyndáváním věcí z myčky a úklidem, takže věřím, že to půjde. Je to zlato,” vysvětluje Tereza, která o svých mateřských zkušenostech píše na blogu Matky v nesnázích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám