Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře snímku Jurský svět: Zánik říše se to známými osobnosti v doprovodu potomků jen hemžilo. Do kina Imax dorazil také Michal Dvořák (58) se starším synem Michalem. Vzhledem k povaze filmu tedy mladšího Františka nechali doma.

Starší syn hudebníka byl z dinosaurů nadšený, jeho ale tatínka nechal film chladným. „Byla to taková klasika, nic méně ani nic víc jsem nečekal,” říká zakládající člen kapely Lucie, který si neodpustil hodnocení filmové hudby: „Hudba hodně tendenční a nenápaditá.”

Michal Dvořák se už nemůže dočkat prázdninového volna. „V létě jsme pozvaní na koncert “Eric Serra - Magická hlubina” na dvoře prince Alberta v Monaku. Tak tam vyrazíme přes Slovinsko - Portorož, kde navštívíme kamarády, a cestou zpět se zastavíme na týden v Alpách. Milujeme letní Alpy,” popsal svoje plány Michal Dvořák, který zároveň připravuje Festival filmové hudby a multimédií Soundtrack v Poděbradech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám