Hlavní obsah
Článek

V těchto podprsenkách vyrobených jedinečnou spacer technologií se budete i během horkého léta cítit skvěle. Speciální dvouvrstvý materiál s dutými komůrkami totiž nechává vzduch volně proudit a odvádí tělesnou vlhkost. Dopřejte si maximální komfort!

Řešení pro každá ňadra

Více

Komerční sdělení

Ať už máte poprsí jakéhokoli tvaru a velikosti, podprsenka Spacer 3D vám úžasně padne. Bezešvé a flexibilní košíčky spolu s poddajným krajkovým obvodem tvoří ideální kombinaci, která se dobře nosí a skvěle vypadá. Pokud patříte k ženám s bohatším poprsím, uvítáte u větších velikostí širší ramínka a zapínání na dva háčky. K dostání je nejen černá a bílá klasika, ale podprsenku si můžete pořídit i v něžné smetanové nebo nevšední kávové barvě.

Pohodlí i elegance s podprsenkou Spacer 3D Viktoria

Více

Komerční sdělení

Mít maximálně pohodlné prádlo, které bude zároveň vypadat skvěle? Takový sen si můžete snadno splnit! Podprsenka Spacer 3D Viktoria má totiž velmi pružné košíčky ze vzdušného materiálu, který ani na chvilku nedovolí tělesné vlhkosti, aby vás obtěžovala. Obvod je vyrobený z půvabné krajky a její střed zdobí elegantní bižuterie. Podprsenku můžete doplnit kalhotkami ve stejném stylu. Ať už zvolíte klasické nebo brazilky, výsledek bude perfektní!

Neviditelná, a přesto skvěle funkční

Více

Komerční sdělení

Podprsenka Spacer 3D Invisible se perfektně hodí pod přiléhavé oblečení. Má totiž bezešvé košíčky a naprosto hladký obvod. Dokonalou oporu vašim ňadrům zajišťuje jemný tyl na bocích košíčků a mírné vyztužení. I tato podprsenka je vyrobená unikátní technologií, která okamžitě odvádí vlhkost od těla. Nejenže si jí tedy nikdo nevšimne, ale ani vy nebudete vědět, že ji máte na sobě.

Krásná jako květina

Více

Komerční sdělení

V levandulové podprsence Spacer 3D Morning Flower rozkvetete. Zdobí ji jemná krajka s decentním leskem a je maximálně prodyšná, takže se v ní vždy budete cítit svěže a elegantně zároveň. Moldované košíčky, pružné ve čtyřech směrech, se postarají o maximální pohodlí a krásně vám vytvarují ňadra. Podprsenku skvěle doplní kalhotky klasického střihu, vyrobené z hebkého mikrovlákna a lesklé krajky.

Jednoduchá, přesto smyslná

Více

Komerční sdělení

Pod přiléhavým tričkem si jí nikdo ani nevšimne, ale sama o sobě udělá pořádnou parádu! Přesně taková je podprsenka Spacer 3D Colourful. Má bezešvé košíčky, které jsou mírně vyztužené a zároveň flexibilní, takže vám krásně vytvarují ňadra. Absolutní prodyšnost z ní činí velmi praktický kousek, jehož výhody oceníte hlavně v horkých dnech. I když je pod oblečením takřka neviditelná, vědomí, že ji máte na sobě, vám dodá pocit výjimečnosti a přitažlivosti.

Další články

Načítám