Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitelka titulu II. vicemiss České republiky 2006 Renáta Czadernová (39) se ze své modelingové minulosti nevymluví, i když nyní se prezentuje už jen jako moderátorka. I po dvanácti letech od svého triumfu a nedávném těhotenství vypadá skvěle. „Už si ani nepamatuji, jakou jsem tehdy měla postavu, ale myslím si, že si ji pořád udržuju víceméně stejnou,“ řekla nám nedávno.

Nejen roztomilou dcerou Adélkou se jedna z tváří Televizních novin pochlubila na akci na podporu rodičovství. Do společnosti vyvedla i svého partnera a otce holčičky, podnikatele Michala, s nímž Renáta tvoří velmi pohledný pár. Akce se nesla v duchu podpory rodičovství, a tak se nabízí otázka, zda budou partneři rodinu ještě více rozšiřovat. Již dříve Renáta přiznala, že by chtěla druhé dítě. „Byla bych ráda, aby nám to vyšlo jako s Adélkou hned napoprvé, ale to člověk nikdy neví,“ krčila rameny.

A kdyby druhé dítko bylo i tak pohodové jako Adélka, která prý Renátu na mateřské nechala přečíst tři knížky, než se po půlroční pauze vrátila na obrazovky, jistě by se ani jeden z rodičů nezlobil.

Czadernová byla v minulosti provdaná za kameramana Davida Ochmana. Rozvedli se v roce 2014 po čtyřech letech manželství.

Na stejnou akci dorazil také herec Miroslav Etzler, který se před pár dny stal otcem syna Samuela, a zpěvák Tomáš Savka s manželkou Zuzanou, která čeká jejich první společné dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám