Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Georgina Rodriguez (24) přiletěla podpořit do Ruska Cristiana Ronalda (33) a při fandění na tribuně se neváhala kamarádce pochlubit prstenem za téměř 18 miliónů. Podpořila tak zvěsti o tom, že se chystá svatba roku. Stejným prstenem od Cartiera se už jednou pochlubila, ale od té doby zásnuby ani jeden z hvězdného páru nepotvrdil.

Svatba by přitom byla logickým krokem. S Georginou zašel Ronaldo zatím dál než se kteroukoliv jinou ženou v minulosti a zplodil s ní dceru Alanu (7 měsíců). Georgina se navíc stará o jeho další tři děti Cristiana (7) a dvojčata Evu a Matea (1).

Georgina většinou cestuje s dětmi, ale nyní to vypadá, že si užívá cesty do Ruska sama. Prsten nenosí vždy, ale pouze na některé akce. Význam šperku tak stále zůstává záhadou. Nicméně Georginino těhotenství také nikdo nepotvrdil, dokud neměla břicho jako balón. Kdo ví, třeba se ještě letos dočkáme pořádné veselky.

Reklama

Další články

Načítám