Hlavní obsah
Článek

Představitelka chůvy Fine Fran Drescher (60) prozradila, že se diskutuje o comebacku slavného seriálu. Po téměř dvaceti letech od poslední klapky by tak legendární show mohla znovu ožít.

„Mluvíme o tom. Chystáme velký projekt, ze kterého budou fanoušci nadšení. Teď o tom ještě nemohu mluvit, ale bude to velké,“ prozradila Drescher Entertainment Tonight. O svém velkém projektu diskutuje právě s co-producentem Peterem Marcem Jacobsonem, za kterého byla svého času provdána.

Drescher však upozornila, že pokud se comeback slavného seriálu opravdu uskuteční, můžeme i od slečny Fine čekat velké změny. Zabývala by se podle ní i věcmi, jako jsou životní prostředí, zdraví nebo občanská práva.

Zatímco Drescher o případném oživení chůvy Fine mluvila už v prosinci loňského roku, představitel pana Sheffielda Charles Shaughnessy z této myšlenky nebyl nikdy příliš nadšený. „Celý koncept byl založen na chůvě, která se stará o tři děti. Když jsou ty děti dospělé, chůva už zkrátka není potřeba,“ uvedl vloni pro Radar Online.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám