Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Courteney Cox (54) má s bývalým manželem Davidem Arquettem jedinou dceru Coco (14), o niž se starají střídavě oba rodiče. Mamka Courteney s Coco nyní vyrazila do Londýna na koncert Eda Sheerana.

V rozhovoru pro časopis People Courteney i Coco promluvily o svém vztahu. Přestože jsou si velmi blízké, často spolu mají neshody. Herečka se nechala slyšet, že chce o své dceři vědět všechno, a ona jí přitom neříká nic. Kvůli tomu se prý hádají nejčastěji.

„Popsala bych to, jako že jsem teenager a ty jsi moje máma. Jasně, miluji tě, ale je jasné, že se budeme hádat. I přes to jsme si velmi, velmi blízké,“ svěřila se v rozhovoru sama Coco. Ta má poměrně harmonický vztah s oběma rodiči.

Cox si brala otce Coco v roce 1999 a rozvedli se v květnu 2013. Na konci téhož roku začala randit se zpěvákem skupiny Snow Patrol Johnnym McDaidem, se kterým údajně co nevidět chystá svatbu. A za družičku jí nepůjde nikdo jiný než herecká kolegyně a už od dob Přátel, blízká kamarádka Jennifer Aniston.

Kromě jejího osobního a pracovního života média v poslední době řešila i plastiky, které herečka v touze po udržení mladistvého vzhledu podstoupila, a kterých pak, jak otevřeně promluvila, hořce litovala.

Reklama

Další články

Načítám