Hlavní obsah
Článek

Pouhý rok a půl trval vztah Moniky Bagárové (29) se slovenským hudebníkem Dávidem Hodekem. Nyní je sexy zpěvačka opět single. „Potvrzuji rozchod,” svěřila se Super.cz Monika, která se s o tři roky mladším hudebníkem rozešla prý už před delší dobou.

O rozpadu vztahu, o kterém informoval web extra.cz, se ale nechtěla příliš rozpovídat. „Nebudu říkat nic konkrétního, ani nic do hloubky soukromého. Rozešli jsme se jako dva dospělí lidé,” říká.

Bagárová popřela, že by za jejím rozchodem byl někdo třetí. „Prostě jsme si přestali rozumět.”

Porozchodový splín se zpěvačka snaží zahnat prací a úspěšně se jí daří soustředit se sama na sebe. Rozhodně se nehodlá vrhnout do dalšího vztahu. „Já si myslím, že momentálně mám před sebou tolik pracovních věcí, že si chci nechat čistou hlavu a chci být sama,” říká Bagárová, která bude do čtvrt roku vydávat nové dva songy. „Čeká mě už druhá spolupráce s raperem Egem, máme spolu krásný song.” Mluví se také o její účasti ve StarDance.

Monika prý nyní dává všechnu energii sama do sebe. „Chodím pravidelně cvičit a soustředím se na svou hudbu. Píšu songy, jsem zavřená ve studiu, chci se do toho naplno položit,” říká Monika Bagárová, která potvrzuje, že všechno zlé je někdy k něčemu dobré.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám