Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejbizarnější australský pár Geoffrey Edelsten (75) a Gabi Grecko (29) ohlásili, že se k sobě vrací. Brali se v roce 2015 a o pět měsíců později se rozešli. Srdci však člověk neporučí a ta jejich jim nejspíš říkala, že se k sobě mají vrátit. Na Instagramu oznámili, že se budou brát. Znovu.

Pár se chystá obnovit své svatební sliby a Gabi svému milovanému dokonce složila rapový song, kterým chce prezentovat svůj slib. Pár se dal znovu dohromady zřejmě kolem Vánoc a od té doby jsou nerozluční. Přitom jen krátce po jejich posledním rozchodu se Gabi dala dohromady s plastikovým přízrakem Frenchy Morgan, se kterou krátce tvořila pár. Dnes je ale všechno jinak.

Na Instagramu bývalé eskortní společnice a hvězdy reality show se to hemží společnými snímky i bizarními videi s Geoffreym. Z těch je patrné, že se jeden druhého nemůžou nabažit. Vitální senior si speciálně oblíbil Gabiny silikonové vnady. Je vidět, že to spolu myslí vážně, tak uvidíme, jak dlouho jejich svazek vydrží tentokrát.

Reklama

Další články

Načítám