Hlavní obsah
Článek

Druhou plastickou operaci modelka Romana Pavelková (39) rozhodně neplánovala. Stačila jí upravená ňadra, se kterými je naprosto spokojená. Ale zřejmě nebude zbytí. Sexy zrzka má totiž polámaný nos, což se jí stalo opravdu kuriózním způsobem.

"Venčila jsem psa, ridgebacka, kterého jsme zachránili. Je mu rok a půl a váží pětapadesát kilo jako já. A když jsem se k němu skláněla, praštil mě nejtvrdší částí hlavy do nosu. Neudělal to schválně, to bych chtěla předeslat. No, skončila jsem celá v krvi a byla to hrozná bolest," vyprávěla nám.

"Sice to hodně bolelo a příšerně to oteklo, ale myslela jsem si, že to bude jen naražené. Na pohotovost jsem nejela, a až po třech týdnech se mi na to náhodou podíval doktor. Ten konstatoval, že to zlomené bylo a už to srůstá," vyprávěla.

"Mám rozdrcenou kost, celý nos je posunutý, mám tam bouli a nemůžu pořádně dýchat. Takže to musím nechat úplně dohojit a pak asi bude muset přijít ta plastika, kterou jsem nikdy neplánovala. Ale když už to bude nutné ze zdravotních důvodů, tak si ho nechám udělat jako princezna," uzavřela.

Celý bizarní příběh si můžete pustit na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám