Hlavní obsah
Článek

Není jen baskytaristou kapely TH!S, ale vzal si na starost i druhý videoklip, který vznikl k jejich debutové desce. Vojta Kotek (36) dal pod svojí režijní taktovkou vzniknout obrazovému materiálu, jaký jsme už dlouho neviděli. Obsadil do něj i Ewu Farnou (30).

„O obrazovém ztvárnění jsem přemýšlel dlouho a hodně dlouho jsem si klip nedovedl vůbec představit. Jak udělat klip k písničce o Lemmym bez Lemmyho? Až těsně s blížícím se termínem natáčení mě napadl klíč, jak ke klipu přistoupit…,“ vysvětluje Vojta Kotek, jak vznikal klip k písni L.

„Na konci našeho prvního klipu k písni Dance! vystupujeme v převlecích za slavné muzikanty. Tehdy vznikl i nápad s Ewou Farnou. Když jsem si totiž v kostýmu Slashe sundal klobouk a zůstala mi na hlavě kudrnatá paruka, všimli si kluci z kapely, že nápadně připomínám jednoho muže, který je Ewě velmi blízký," vyprávěl. Šlo samozřejmě o Ewina manžela Martina Chobota.

"Napadlo mě, že zkusím oslovit Ewu, zda by s námi nechtěla tenhle vtípek dotáhnout. Ewa projevila skutečně skvělý smysl pro humor. Nápad se jí líbil, a dokonce se uvolila v klipu zahrát hlavní ženskou roli. Nejenže zvládla velmi náročný natáčecí den plný nepříjemných příkoří, ale ještě navíc svou roli sehrála opravdu brilantně! Je to velká profesionálka a strašně fajn holka," chválil ji Kotek.

Natáčelo se v železárnách a Ewa vystřídala dva převleky. Nejprve ji nastrojili jako sexy montérku, v závěrečných obrazech je ještě víc rajcovní v obtažené kůži ve stylu dominy.

"Náš zpěvák Honza Melíšek ztvárnil prince Lemmyho, na kytaristu Ondru Vyorala a bubeníka Pepu Černého vyšly role Lemmyho bodyguardů. Velkou pomocí nám byli i naši fanoušci, kteří v klipu sehráli dělníky a Lemmyho poddané,” dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám