Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni její šaty vzbudily největší rozruch na karlovarském filmovém festivalu. Herečka Jitka Čvančarová (46) vynesla model Natali Ruden (53), který její bujný dekolt spíše odhaloval, než zahaloval a vzbudil opravdu rozporuplné reakce.

"Jitku letos oblékat nebudu, není ani jisté, zda tam vzhledem ke svému požehnanému stavu bude. A chybět budu i já," řekla nám Natali, jejíž róbu letos vynese modelka a ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34). Jakou, to ještě není jisté, protože jich vyzkoušela několik, jak se můžete podívat v naší galerii Každopádně se mohou všechny honosit velmi vysokými rozparky.

Dámy dala dohromady právě soutěž krásy, kterou Táňa pořádá. Natali bude její finalistky oblékat na finálový večer v listopadu, a když se schvalovaly látky, z nichž se bude šít, domluvily se, že pro Táňu Natali vytvoří i model na festival. "My holky z východu se musíme podporovat," smály se obě, když jsme narazili na to, že obě pocházejí původně z Ukrajiny, i když se etablovaly v Česku.

Reklama

Další články

Načítám