Hlavní obsah
Článek

Herec Kellan Lutz (26) prý nemusí o přízeň opačného pohlaví nijak bojovat. Je zvyklý, že po něm totiž dívky i ženy letí, takže nikdy žádnou nemusel balit. Vždy byl totiž sváděn a balen on. A to navíc i mnoha muži. Přízeň gayů mu přitom není nijak nepříjemná. Lichotí mu. Ovšem pánové se prý musejí smířit jen s tím, protože Kellan je prý zcela heterosexuální.

„Podívejte, já holky opravdu nebalím. Většina přítelkyň, které jsem měl, sbalila mě. Takže je docela vtipné, že mnohé ženy uráží, když s nimi neflirtuju a nebalím je. Tak potom chodí a vyprávějí, že to dává smysl, protože přece slyšely, že jsem na kluky a mám přítele. A já odpovím: ‚Vážně? To je taktika, jak mě chceš dostat?‘ Vždycky se bude pomlouvat, ale já vím, kdo jsem,“ tvrdí Kellan.

Právě proto, že si je svou heterosexualitou jistý, nebojí se flirtovat a kamarádit s gayi. „Mí homosexuální fanoušci jsou nejlepší. Miluju je. Když potkám gay fanoušky, vždycky si s nimi skvěle popovídám, já se je ani nebojím obejmout, protože jsem ze středozápadu. Mají vždy spoustu energie a lásky. Jsem hrdý na tyto fanoušky a jejich podpory si velmi vážím. Já netoužím po tom, aby na mé filmy chodily jen dívky, chci aby chodili i chlapi,“ dodal svalovec Lutz v interview pro magazín Advocate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám