Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšní sportovci a modelky, zejména s titulem Miss, patří k sobě. Fotbalisté a hokejisté hned po finále pravidelně kontaktují vítězky soutěží krásy. Tady je šest modelek, které randí nebo už si i vzaly úspěšné fotbalisty.

Vicemiss ČR 2003 Klára Medková (40) žije s nyní už exfotbalistou Radkem Kováčem už čtrnáct let, deset let jsou manželé. Mají spolu syny Radka a Davida.

S kariérou se minulý týden loučil Tomáš Rosický, jeden z našich nejlepších fotbalistů historie. Tomáš žije s 2. vicemiss ČR 2002 Radkou Rosickou (43), mají spolu syna Tomáška. Dohromady se dali krátce po úspěchu Radky během společného focení. Teprve před čtyřmi lety se po dvanáctiletém vztahu vzali.

Česká Miss 2005 Nikol Švantnerová (31) má pro fotbalisty slabost. Na trávníku v podstatě vyrůstala, její otec byl fotbalový trenér. Nikol chodila už na finále s fotbalistou Jakubem Horou, po něm měla krátký románek s fotbalistou Ondřejem Vaňkem a nyní už druhý rok chodí s dalším fotbalistou Patrikem Dresslerem.

Také Česká Miss 2012 Tereza Kadeřábková (33) se krátce po svém vítězství, ještě jako Chlebovská, zamilovala do fotbalisty Pavla Kadeřábka. Loni se vzali, mají spolu dceru Emu.

S fotbalistou randí také finalistka letošní České Miss Nikola Bechyňová. Už skoro pět let žije s fotbalistou FC Norimberk Ondřejem Petrákem.

A i nová Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (26) padla do oka fotbalistovi. Už dva roky chodí s Michalem Jenechem, který kopal za prvoligové Teplice. Kariéru fotbalisty ale pověsil na hřebík a nyní pracuje ve firmě svého otce.

Reklama

Další články

Načítám