Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější dívka roku 2007 má stále parádní figuru, kterou by jí mohly mladší kolegyně závidět. I přesto Lucie Hadašová (37) o návratu na modelingová mola neuvažuje. „V říjnu mi končí rodičovská dovolená. Pořád hledám a uvidím, něco snad najdu. Modeling už určitě ne, to už by nešlo s mým tělem, ale personální oblast nebo v ekonomii, to bych ráda,“ svěřila Lucie.

Ta dorazila do společnosti na 1. narozeniny kasina ve Vestci výjimečně i se svým manželem, hokejistou Jaroslavem Bednářem (47), s nímž má dcery Denisu a mladší Vanessu. Na dotaz, zda neplánují svou rodinu rozšířit, ale krásná blondýnka odpověděla jasně. „Na to se ptá spousta lidí. Ale taková ta pohodlnost, že holky odrostly a my už projeli termín, aby byly září, říjen po čtyřech letech, tak už asi ne,“ prozradila Lucie, která by ráda měla doma alespoň nové zvíře.

„Domácího mazlíčka bych chtěla, ale nemůžu zlomit manžela, asi nebude, maximálně přibude nějaký živočich na farmu,“ řekla Super.cz Hadašová, která má s manželem u domu pěknou minifarmu. Oba jsou milovníci zvířat, takže jim po pozemku chodí stádo muflonů, ovcí, koz a nechybí ani krůty, perličky nebo slepice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám