Hlavní obsah
Článek

Většina žen se snaží před svým velkým dnem, kdy stanou vedle svého vyvoleného před oltářem, do svatebních šatů nějaké to kilo zhubnout. Britka Kate Puncher musela udělat pravý opak. Výslovným přáním jejího snoubence Barryho totiž bylo, aby přibrala téměř 20 kilogramů. Jako bývalá modelka, která byla posedlá honbou za štíhlou postavou, totiž propadla anorexii a její snoubenec tomu chtěl udělat přítrž. Obrovskou motivací pro ni byla především chystaná svatba včetně krásných šatů od snoubence, které byly však o pár velikostí větší, než Kate potřebovala...

Dnes jednatřicetiletá Kate nakonec přibrala ještě více, než jí partner určil a když se téměř nemohla vejít do připravených svatebních šatů, rozhodně nešílela, ale naopak pocítila obrovský pocit úspěchu.

Puncher začala mít problémy s příjmem potravy jako teenagerka, když jí její tehdejší přítel řekl, že pokud přibere, rozejde se s ní. Svůj jídelníček neustále omezovala, a to až do doby, kdy byla živa jen o vodě a mentolových bonbonech bez cukru. V roce 1999 vážila dokonce méně, než 30 kilogramů.

Kate byla několikrát hospitalizována v nemocnici, kde ji lékaři varovali, že nikdy nebude moci mít děti, jelikož se jí přerušila menstruace a její tělo toho již nebude schopné. V době, kdy byla zasnoubená s Barrym (30) se od něj dočkala jasného ultimáta - buď začne pořádně jíst, nebo nebude žádná svatba. Na rozdíl od většiny nevěst se proto zoufale snažila do svých svatebních šatů „dorůst“.

Mladé ženě se nakonec podařil i další obrovský úspěch. Otěhotněla a porodila Barrymu zdravou dcerku Jessicu, které je dnes již 10 měsíců.

Reklama

Další články

Načítám