Hlavní obsah
Článek

Už to nejsou takoví bouřliváci, jako když na konci osmdesátých let s hudbou začínali. Členové kapely Chinaski stárnou jako všichni ostatní a s příchodem nových rodinných příslušníků se jim mění životní priority.

Populární kapela proto například ráda vyrazí na rodinný festival Přehrady Fest, které ve dvou dnech představí to nejlepší z české pop-rockové scény.

Michal Malátný nechyběl ani na neformální tiskové konferenci připravovaného festivalu. Během opékání buřtů mu sice jeho starší dcera Kateřina, mladší Frída a manželka Petra společnost nedělaly, během dvou dnů strávených na festivalu ve Vranově i na Slapech ale nejspíš chybět nebudou. „Moje děti rozhodně musí slyšet a vidět v sobotu Jaroslava Uhlíře, snad největšího hitmakera této země. Co píseň, to klenot. Samozřejmě ve spojení s texty Zdeňka Svěráka. A jemu se vyrovná snad jen Ivan Mládek, na kterého půjdeme určitě v pátek,” prozradil frontman Chinaski Michal Malátný.

Malátného dcery se na festivalech potkají s potomky dalších členů kapely. „Kčka se má moc ráda s Jorikou (dcera kytaristy Františka Táborského), jsou to podobné dobrodružné povahy," usmívá se Michal a dodává: „S ostatními dětmi členů kapely se ještě holky neznají, ale až se seznámí, bude to jistě dobrá parta."

Pohodové odpoledne si nenechali ujít rodiny dalších členů populárního hudebního seskupení. Jan Steinsdörfer dorazil s rodinou a také Lukáš Pavlík přišel s manželkou, herečkou Lucií Černíkovou, a dcerou.

„Přehrady jsou rodinný festival v příjemném zázemí kempů, přímo na plážích, vodě na dosah. Kromě hudebních vystoupení populárních kapel nabízejí víkend plný aktivit a zážitků – divadla, dílničky, bubnování, workshopy, setkání s kapelami, ale hlavně koupání, vodní sporty a další kupu vodních radovánek,“ popisuje jeden z pořadatelů Martin Pokorný z managementu Chinaski.

Reklama

Další články

Načítám