Hlavní obsah
Článek

Letní prázdniny se blíží, na což se těší nejen děti školou povinné, ale i herci v divadlech. Do druhé skupiny spadá i herečka Anna Kameníková (29). Dcera Jitky Asterové (64), známá více pod svým dívčím příjmením Linhartová, se nemůže dočkat volna.

„U mě prázdniny určitě budou. Já se celý rok těším, že zase naskočíme s manželem do naší dodávky a vydáme se na cesty. Nějaký čas budu sice i pracovat, čeká mě jedno natáčení, ale zbude i volno, které si užijeme. Loni jsme byli na Balkáně, vyrazili tak na blind a bylo to úžasné. Letos by to mohlo být Španělsko, ale itinerář ještě dolaďujeme. Hlavně půjde o odpočinek, ale tak trochu aktivní, spojíme grilování s opalováním, výlety a samozřejmě koupáním,“ prozradila své plány Anička.

Do začátku dovolené jí ovšem zbývá ještě pár dnů. A ty budou dost pracovně napjaté. Kameníková dostala nabídku na vystupování v Činoherním klubu a 21. června se představí na jeho jevišti v premiéře hry Matěje Dadáka Poutníci do Lhasy. A současně to bude i její osobní premiéra ve zmíněném divadle.

„Párkrát už bylo moje zdejší účinkování na spadnutí, ale nakonec to nevyšlo. Až teď. A jsem šťastná. Já si Činoherního klubu strašně moc vážím, mám v něj velkou důvěru a patří k mým nejoblíbenějším. Musím přiznat, že kdyby přišla nabídka na jakoukoli roli na tuhle scénu, tak bych s chutí kývla. Pak jsem si přečetla scénář chystané hry a byla jsem nadšená, že jde o něco moderního. A moje role? Ta je parádní, hluboká, dramatická. Jsem absolutně spokojená,“ doplnila herečka.

Reklama

Další články

Načítám