Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další zdravotní komplikace. Herec Jan Antonín Duchoslav (53), kterého diváci znají coby Vikiho Cabadaje z populární komedie Sněženky a machři, musel znovu do nemocnice. Po náročné operaci srdce, kterou před měsícem podstoupil v pražském IKEMu, zřejmě příliš rychle naskočil do normální života a přitížilo se mu.

„Už zase. Ale pohoda. Nic vážného a spíš preventivně, ale umím si představit příjemněji strávený čas než na nemocničním lůžku,“ svěřil se herec na sociální síti a přidal svou fotografii.

Duchoslava nejdříve lékaři pozorovali ve vojenské nemocnici v pražských Střešovicích s údajným zápalem plic. Následně se ukázalo, že zdravotní potíže způsobuje něco jiného a podstoupil šestihodinovou operaci srdeční chlopně, která mu zachránila život.

Přestože je nyní herec v nemocnici na pozorování, rád by se z nemocničního prostředí dostal co nejdříve. Svou rekonvalescenci po operaci příliš uspěchal a bude muset odpočívat mnohem více, než si myslel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám