Hlavní obsah
Článek

Zatímco v osobním životě toho pravého Katka Mátlová neboli Kate Matl (44) stále nepotkala, po pracovní stránce se jí daří. A to zejména v zahraničí. V sousedním Polsku a Německu jde totiž na dračku.

„Plánuji další promo ke svému singlu, co jsem vydala minulý týden. Mám takovou novinku a vydala jsem k tomu nyní i videoklip Never Be My Bae. Hraje se v rádiích v Polsku a v Německu, mám z toho obrovskou radost,“ svěřila nadšeně zpěvačka, která se objevila na Mattoni koktejl festivalu a ve svých minišatech nebyla k přehléduntí.

„Mám je z Anglie, vzala jsem si je na festival,“ prozradila blondýnka, která mimo jiné již nějakou dobu spolupracuje s DJ Bobem. „Čekají nás koncerty v Dánsku, dovolenou zatím moc neplánuji,“ prozradila Katka, která nedávno ukončila vztah s Britem žijícím v Německu, kde sama působí.

„Moc se soukromím neprezentuji, až si někde vyhmátnete, jestli jsem single, nebo ne, tak to zjistíte sami,“ dodala se smíchem Mátlová, která se k tomu, zda už má novou lásku, vyjadřovat nechtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám