Hlavní obsah
Článek

Obstála by Ornella Koktová (31) v manželské poradně? Počátek jejího vztahu s Pepou byl hodně bouřlivý, ale nyní mají harmonické manželství. To se ale o jejích rodičích říct nedá.

Nevraživost mezi Monikou Štikovou (51) a její starší dcerou dospěla tak daleko, že se vzájemně ignorují. Reality show Štiky ale byla natočená v době, kdy spolu ještě komunikovaly a navštěvovaly se. Ornella už tehdy měla jasno v tom, že máma Štiková je problémovým elementem celé rodiny.

Submisivnímu manželovi Michalovi ale rázná Monika imponuje a není schopný se od ní odpoutat, ani když jeho žena prožívá intimnosti mimo manželskou ložnici. A to se Ornelle vůbec nelíbí. „Já bych se na to vyprdla a šla s někým jiným ven. Já myslím, že tě šikanuje, a nevím, na co čekat,“ radila nešťastnému tátovi.

Michal ale stále věří, že bude pro Moniku opět tím vyvoleným. „Proč čekat na někoho, kdo si tě neváží? Nezpochybňuju, že ji máš rád, ale měl bys s někým jít. Měl by sis uvědomit, že máma není jediná osoba na světě, se kterou se můžeš vídat,“ promluvila mu dcera do duše.

Co by měl udělat Michal Štika?
Najít si jinou ženu
91,4 %
Zůstat věrný Monice
2,3 %
Zhubnout
6,3 %
Celkem hlasovalo 514 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám