Hlavní obsah
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65%! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a kompletní dětské pokoje (od 6 499 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček a 90 dětských pokojů v naší nabídce, které končí 15. 7. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Krásná sedačka, ze které se Vaši známí posadí na zadek. Sleva 30 %!

Krásná a pohodlná sedačka Soprano. Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 5 500 Kč platí pouze do 15. 7. Sedačku Soprano nabízíme v kombinaci pevné eko-kůže na korpus a kvalitní režné látky na sezení. Levněji v ČR nenajdete!

Luxusní sedačka s neskutečnou slevou 35 %. Platí pouze do 15. 7.!

Top design 2018, to je sedačka Doris, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní žinylkové látky je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 7 499 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Není čas na změnu? Díky slevám až 65 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2018. Např. oblíbená rohová sedačka Karol s rozkladem, za neskutečnou cenu 7 499 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Moderní dětský pokoj s postelí nyní za 10 499 Kč!

Hledáte kvalitní dětský pokoj, který nezruinuje Váš rozpočet? Sestava Laud bude správná volba! Praktická kombinace barev zaručí dlouhou životnost a nadčasový vzhled! Volte typovou sestavu nebo si sestavte vlastní pokojíček. Klikněte a přesvědčte se sami.

Krásný pokojíček pro kluky i holky nyní se slevou 31 %

V nabídce máme celkem 14 elementů, ze kterých si můžete sestavit vlastní pokojíček dle libosti. Nábytek Tango dodáváme ve 2 barevných provedeních, můžete tedy vybavit pokojíček pro kluky i holky.

Další články

Načítám