Hlavní obsah
Článek

Nejvíce pozornosti z celé britské královské rodiny se teď upírá na novomanželku prince Harryho (39), vévodkyni Meghan (42). Jinak tomu - ke smůle nevěsty - nebylo ani na víkendové svatbě neteře princezny Diany a Harryho sestřenky Celie McCorquodale a jejího partnera George Woodhouse v hrabství Lincolnshire. Tentokrát se ale Meghan nedočkala jen chvály. Zatímco jedni ji vynášeli do nebes, podle dalších vypadala jako v pytli.

Vévodkyně ze Sussexu oblékla modrobílé šaty s volány značky Oscar de la Renta za víc než 115 000 Kč, které zatím pro běžnou populaci nejsou k sehnání, bílý fascinátor a nude lodičky na jehlovém podpatku. Ty ji trochu potrápily při chůzi na trávě, kde uklouzla. Naštěstí šlo jen o zaškobrtnutí, navíc ji její muž pevně držel za ruku.

Harry a Meghan přicházejí na svatbu princovy sestřenky

Volnější střih modelu, navíc přepásaný pod prsy, nikoli v pase, navíc rozdmýchal další vlnu spekulací, že pod nimi Meghan schovává těhotenské bříško. Vzhledem k úzkým šatům, které kopírovaly každou její křivku a jež oblékla na akci s královnou v Cheshiru, by jí ale muselo vyrůst během tří dnů.

Co říkáte na šaty, které Meghan oblékla na svatbu manželovy sestřenky?
Jsou nádherné, skvělá volba
12,8 %
Neurazí, nenadchnou
48,2 %
Tentokrát šlápla vedle
39 %
Celkem hlasovalo 1545 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám