Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) na postavě před létem pořádně zamakala. Tvrdě dřela a výsledek se dostavil. "Bylo to cíleně, čekalo mě skoro čtrnáct dní v plavkách, dovolená," řekla Super.cz Nikol. Rozhodla se nespoléhat u fotek na filtry a raději začala běhat a dřít. "Na filtry moc nejsem, pak by mě někdo potkal na ulici a říkal si, co to je za velrybu," směje se.

Nikol nechtěla na kameru prozradit, kolik kilo má dole. Mimo ni však naznačila, že to je určitě pět kilo a je na váze, kterou měla například i na finále České Miss v roce 2015, kdy zvítězila. "Dostala jsem se myslím na váhu, kterou jsem měla. Hodně jsem se zpevnila. Běhala jsem, cvičila. Pěkně se to všechno smrsklo a z tuku se staly svaly," upřesnila.

Nikol si s přítelem Patrikem Dresslerem užila dovolenou v Egyptě. "Využili jsme fotbalové pauzy Patrika a hned jsme odjeli. Původně jsme měli v plánu jinou destinaci, nakonec vyšel Egypt a musím říct, že se tam určitě ještě někdy vrátíme. Moc se nám tam líbilo," dodala modelka na 2. narozeninách lodě na pražské náplavce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám