Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich otec Felix Slováček (80) dováděl s milenkou na Krétě, kde vznikla fotka, která vzbudila všeobecný posměch. Anička Slováčková (28) se svým bratrem Felixem dali před Řeckem přednost Turecku. Slováčkovi vyjedou na dovolenou v červenci, na místo, kam jezdívali před lety.

„Vyrážím s bráchou a celou jeho rodinou. Nebojím se, že budu celou dobu jen hlídat. Já jsem se jim v průběhu roku příliš nevěnovala, a tak doufám, že to aspoň během dovolené vykompenzuji,” řekla Anička na akci vaření z potravinových přebytků pod dohledem kuchaře Adama Robenka.

Občas se stane, že na podobných rodinných dovolených dojde k ponorkové nemoci. Toho se ale bývalá účastnice Tváře vůbec nebojí. „Samozřejmě, že se stane, že se s těma lidmi pohádáš. Nikdy jsem ale nezažila, že bychom měli takový problém, který by se nedal vyřešit. Všechno bude úžasný,” usmívá se Anna Slováčková.

Poté, co Slováčková nabere síly u moře, ji čeká pracovní léto. V srpnu zkoušení muzikálu Doktor Ox a přípravy rodinného muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

Reklama

Další články

Načítám