Hlavní obsah
Článek

Zatímco s Darou Rolins působili jako seriózní pár, který si soukromí držel spíš doma, pod pokličkou, z citů k Jasmině Alagič (34) se Rytmus (47) nebojí vyznat na sociálních sítích. Z nového páru byl on ten první, kdo otevřeně přiznal: Miluju ji!

O tom, že jsou do sebe vzájemně zbláznění, není pochyb, čiší to z každé fotky i textu, které se rozhodnou s fanoušky sdílet. Ona i on. Oba žijí okamžikem a vychutnávají si, jak je to „teď a tady“. „Neřešme, jak dlouho to vydrží, prostě si vychutnejme přítomnost,“ vyzývá svého „kinga“ mladá moderátorka, která na sebe upozornila v nedávno skončené SuperStar.

U zatím poslední fotky se zase vyznává z toho, že původně neplánovala zveřejňovat vztah s raperem, ale vlivem sociálních sítí a také - co si budeme - rozbouřených hormonů, nejde odolat.

„Skutečně jsem si říkala, že tu námi nebudu spamovat, že možná čas od času něco přidám a hotovo, aby to lidi moc neprovokovalo... Ale potom se podívám na Instagram a vidím tu tolik šťastných zamilovaných párů, jejichž fotky mi vyčarují úsměv, že si říkám, o co jsme my jiní?! Vůbec o nic! Takže tady je tato moje osmahlá láska, která mě dělá ještě šťastnější, než jak mi už bylo dopřáno být, a já si to nenormálně užívám a hlavně si toho vážím.“

Vydrží tahle láska?
Ano, hodí se k sobě a přeju jim to
28,4 %
Nevím, uvidíme...
16,1 %
Těžko, jde jen o románek
55,5 %
Celkem hlasovalo 978 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám