Hlavní obsah
Článek

Skandální Tajná kniha Ireny Obermannové nestačila. Na trhu se objevila další publikace zasahující do soukromí Václava Havla (†75).

Obermannová o poměru s bývalým prezidentem spíše spekulovala a přímo jej nejmenovala, ale Jitka Vodňanská ve svém díle Voda, která hoří Havla přímo cituje. Nejpikantnější na tom je, že spolu údajně udržovali poměr v době, kdy byl zadaný.

Psychoterapeutka Vodňanská se rozhodla vztah s exprezidentem zveřejnit sedm let po jeho smrti. Tvrdí, že k sobě měli velmi blízko už v době, kdy ještě žila Olga Havlová. Dagmar ale údajně další ženu v jeho životě nestrpěla.

„Jsme na gauči, masíruju mu chodidla. Volá Dáša Veškrnová. S upřímností sobě vlastní jí Václav řekl: 'Je tady Jiti.' Nevím, co bylo na druhé straně telefonu. Rozpačitě položil sluchátko a poprosil, abych odešla. 'Promiň, raději odjeď. Ona je taková hysterická. Mohla by přijet a ztropit tady scénu.' A ty Václav neměl k smrti rád…“ vylíčila Vodňanská v knize svou návštěvu u významného politika.

O tom, jak je to mezi Václavem a Dagmar vážné, se prý dozvěděla až v den jejich svatby. „Jiti, já jsem se oženil. Vzal jsem si Dášu,“ měl jí tehdy Havel oznámit, že jejich vztah je u konce.

Jitka Vodňanská zavzpomínala na poměr s Václavem Havlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám