Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Možná jste si všimli, že se vám potíže vždy s příchodem teplého počasí ještě zhorší, a ano, je to opravdu tak. Proto je dobré, neodkládat návštěvu cévního chirurga až na podzim, ale domluvit si řádné vyšetření právě v letním období, kdy jsou projevy křečových žil nejvýraznější. Navíc nebudete dlouho čekat na volný termín a ještě zaplatíte méně.

Přijďte v létě na vyšetření křečových žil

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Obtíže, které provázejí žilní nedostatečnost, vždy nemusí odpovídat velikosti křečových žil. Proto cévní chirurgové Centra pro léčbu křečových žil Asklepion doporučují vyhledat cévního specialistu už při prvních příznacích. Jejich zanedbání totiž může přerůst ve vážnější komplikace a v nález, který už nelze řešit ambulantními metodami s minimálním omezením. „Letní období je pro vstupní konzultaci ideální, protože žíly mají tendenci se rozšiřovat, cévní obtíže se zvýrazní a lékař pak může snáze stanovit diagnózu a doporučit vhodnou léčbu," vysvětluje MUDr. Marek Šlais, cévní chirurg Asklepionu, kde již na vstupní vyšetření v létě získáte slevu 20 %!

Využijte letní slevu 20 % na vyšetření a diagnostiku

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Základem úspěšné léčby křečových žil je pečlivá diagnostika a sono vyšetření. Tím také začínají zkušení cévní chirurgové Asklepionu, kteří vás nejprve opravdu pečlivě vyšetří a na základě výsledků doporučí nejvhodnější metodu léčby. Díky tomu, že používají komplexní spektrum moderních postupů, dosahují nejlepších výsledků s minimálním omezením pro vás. Až do 31.8.2018 navíc v Asklepionu na vstupní vyšetření včetně SONO získáváte slevu 20 %. Počet volných termínů je ale omezený, proto s objednáním neotálejte.

Lepidlo na křečové žíly se slevou 6000 Kč a bez nošení punčoch

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

V Centru pro léčbu křečových žil Asklepion se věnují především moderním léčebným metodám. Tyto postupy, jako léčba laserem, radiofrekvencí, skleroterapií nebo lepidlem, jsou ambulantní, nevyžadují narkózu ani dlouhodobou rekonvalescenci a nezanechávají jizvy. Ideální operací na léto je právě lepidlo na křečové žíly. Bez nutnosti podání léků, bez anestézie, a přitom bez bolesti a následného nošení kompresních punčoch se okamžitě vracíte ke svému běžnému režimu. Klidně můžete odjet třeba na dovolenou. Až do konce prázdnin vám v Asklepionu sníží cenu na lepidlo o 6000 Kč!

Další články

Načítám