Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v květnu se hovořilo o vážné krizi v soukromí slavného tenisového manželského páru. Radek Štěpánek neslavil jednadvacáté narozeniny své ženy, ale byl na večeři s moderátorkou Michaelou Ochotskou. Nikol vypadala zhrouceně a dost přibrala. Zdá se, že je vše zlé zažehnáno. Radek s Nikol spolu dorazili na společenskou akci a měli se k sobě jako při líbánkách.

Přitom to bylo mezi manželi, kteří se loni v červenci brali ve velkém stylu v Katedrále svatého Víta na Pražském hradě, opravdu na ostří nože. Podle informací Super.cz Štěpánek už měl odstěhované věci z domu ve floridském Bradentonu a ani pražský byt už manželé neobývali společně.

Když ale společně dorazili na zahájení projektu fotografa Jadrana Šetlíka Osobnosti naší vlasti, byli jako dvě hrdličky. "Chovali se k sobě perfektně a byli moc milí," informovala zdroj z akce v pražském Martinickém paláci, která byla uzavřena médiím.

Zatímco mnoho hostů jako první kosmonaut Vladimír Remek, houslista Jaroslav Svěcený nebo architektka Eva Jiřičná už mají svůj portrét do projektu hotový, Radka Štěpánka portrétování teprve čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám