Hlavní obsah
Článek

Málokdo by věřil, že sestra Simony Krainové (51) nedávno oslavila padesátku. Yvonna Maléřová vypadá minimálně o deset let mladší. Za jejím svěžím zevnějškem stojí jednak geny, pravidelné cvičení, ale také pomoc plastické chirurgie. Bývalá pracovnice pošty před čtyřmi lety podstoupila liposukci, která byla takovým startem k pravidelnému cvičení a běhání a před pár měsíci absolvovala mini lift v obličeji.

„Tento zákrok mi povytáhl kontury v obličeji, které se objeví, když jste zralejší žena,” říká Maléřová, kterou operoval uznávaný přední plastický chirurg Martin Molitor z Kliniky Yes Visage.

„Yvonna podstoupila tzv. mini facelit a necklift, to znamená pozvednutí a vypnutí kůže. Konkrétně jsme jí dodělali temporální lift, který řeší spánkovou oblast, a omlazení obličeje i krku,” uvedl ve svém oboru uznávaný lékař, který byl s výsledkem zákroku velmi spokojený.

Na poslední kontrole na Klinice Yes Visage přišla omrknout výsledky zákroku sama Simona Krainová, která je tváří kliniky. Ptali jsme se jí, jestli náhodou nepoužívá svou sestru jako předvoj k zákrokům, které ona sama v budoucnu hodlá podstoupit. „Je to takový předvoj na to, co budu chtít já. Je takový pokusný králík. Jsem pozitivně naladěná, protože vyhlídky do budoucna jsou dobré,” uvedla modelka a s humorem jedním dechem dodala: „Když mi bude padesát, tak se nebudu muset schovávat někam na vesnici a sázet tam kytky, ale budu moct chodit ještě mezi lidi.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám