Hlavní obsah
Článek

Už je tomu 40 let, co Olivia Newton-John (69) prožila v Pomádě románek s Johnem Travoltou. Herečka svou filmografii rozšířila o snímek, který jí uznání rozhodně nepřinese.

Na prahu sedmdesátky přijala roli v pátém pokračování pokleslého hororu s lacinými triky Žralokonádo. V posledních letech se herečka před kamerou příliš často neobjevovala. A tento počin jí comeback určitě nezajistí. Olivia je ale nejspíš za tuto příležitost ráda a na plac s sebou vzala i dceru Chloe Lattanzi, která ve svých 32 letech vypadá jako vyžilá padesátnice, která se snaží porazit stárnutí plastickými operacemi.

Hvězda Pomády nedávno oznámila, že opět bojuje s rakovinou prsu. Kvůli onemocnění musela zrušit koncerty v USA a Kanadě, aby se mohla plně věnovat léčbě. „Moje máma a nejlepší kamarádka v jedné osobě bude v pořádku. Společně tu zákeřnou mrchu porazíme,“ podpořila Chloe matku na sociální síti.

Žralokonádo 5 stačila Oliva natočit ještě předtím, než jí lékaři oznámili nepříjemnou diagnózu. Z nepochopitelného důvodu se rozhodla rozšířit sestavu béčkových celebrit. Kromě stálic Žralokonáda Iana Zieringa alias Steva z Beverly Hills 90210 a vyhublé Tary Reid si v „pětce“ zahrají i silikonová Katie Price, vysloužilý akční hrdina Dolph Lundgren a sexbomba z 80. let Samantha Fox.

Reklama

Další články

Načítám