Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První dítě porodila zpěvačka Paloma Faith (36) v prosinci roku 2016, a i když je (pohlaví stále neprozradila) miluje, nezastírá, že mateřství je pro ni velmi složitým obdobím. Dokonce použila slovo „peklo“. Otevřeně také přiznala, že z finančních důvodů se do práce musela vrátit dřív, než by chtěla. Otcem dítěte je umělec a zpěvák Leyman Lahcine.

„Neberte mě zle, své dítě miluji, ale je to peklo. Nezáleží na tom, kolik pomoci máte, nikdo si neumí představit, jak osamoceně se cítíte v noci, když vstáváte ke kojení a strávíte hodiny jen sama se sebou,“ řekla v rozhovoru pro I News. „V určitém smyslu ztratíte vůli k životu, protože hormony šílí a váš manžel chrápe vedle vás. Cítíte hrozně hořkosti,“ dodala.

K pracovním aktivitám se vrátila poměrně brzy, prý kvůli tomu, že se jí ozval její účetní: „Zavolal a řekl, že bych měla přemýšlet o tom začít vydělávat zase nějaké peníze, protože jinak.... . To jsem trochu zpanikařila,“ svěřila Paloma, která tak necelý rok po porodu vydala album The Architect.

Reklama

Další články

Načítám