Hlavní obsah
Článek

Jeden za všechny a všichni za jednoho, tak zní mušketýrská přísaha a tím se také řídila tato partička - Václav Svoboda (54), Marian Vojtko (50) a Petr Kolář (56). Všichni tři totiž spolu hrají v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou v Divadle Broadway a již pěknou řádku let se kamarádí. Pochlubili se fotografií, kde je vidět, že si umí užívat i po práci.

„Já jsem spíše vinař, ale s touto partičkou jsem musel pít pivo, to je jasné, přeci nebudu kazit partu,“ prásknul exkluzivně pro Super.cz Marian Vojtko. „Pool party se konala u Petra Koláře, akci ve znamení summer beer jsme si parádně užili,“ sdělil zpěvák. Jak jsme se dále dozvěděli, tak v průběhu odpoledne prý kromě pití oblíbeného moku také probíhaly hodiny výuky zpěvu.

„Setkání, takový vlastně teambuilding jsme s klukama plánovali už delší dobu, nyní je fakticky krásné počasí, a hlavně všichni jsme měli volno, tak našemu setkání nic nebránilo. A trochu jsme i vlastně pracovali, dali jsme hodiny zpěvu našemu Porthosovi Vaškovi Svobodovi,“ dodal závěrem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám